Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 216g657kcal18.9g119.7g4.1g30g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)306g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Vehnälese 108g246kcal14.4g16.6g4.9g40.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2250g1260kcal191.2g112.5g4.5g0g
Emmental juustoraaste valio1350g5265kcal391.5g0g405g0g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 927g1552kcal257.1g0.1g57.5g0g
Broilerifilee, uunissa 585g836kcal180.2g0g11.7g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)1800g1260kcal72g216g14.4g0g
Banaani, kuorittu 639g556kcal6.8g116.9g2.6g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g26576kcal2537.4g1250.2g1215g190g
Valittu annoskoko9576g13288kcal1268.7g625.1g607.5g95g
Annoskoko puolitettuna4788g6644kcal634.4g312.6g303.8g47.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687