Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g933g1679kcal23.3g74.6g139.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2239g3806kcal447.8g0g223.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2332g8163kcal298.5g1625.5g44.3g74.6g
Plus maito (Valio), annos 100g466g187kcal23.3g22.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Ingman Pohjanpoika juusto700g2764kcal167.9g14g223.9g0g
Tomaatti, tuore933g189kcal5.6g35.4g2.8g13.1g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g36200kcal2147g3624.2g1430.4g200.2g
Valittu annoskoko9576g18100kcal1073.5g1812.1g715.2g100.1g
Annoskoko puolitettuna4788g9050kcal536.8g906.1g357.6g50.1g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445