Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee6178g6363kcal1427.1g0g92.7g0g
Voi 197g1426kcal2.3g0.8g159.8g0g
Hunaja 281g928kcal1.4g226.9g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl2808g1261kcal8.4g280.8g2.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g112g416kcal1.1g94.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g20787kcal2880.6g1205.8g517.4g0g
Valittu annoskoko9576g10394kcal1440.3g602.9g258.7g0g
Annoskoko puolitettuna4788g5197kcal720.2g301.5g129.4g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007