Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 751g5444kcal8.9g3g610.1g0g
Tattarijauho, Myllynparas390g1327kcal50.7g263.4g6.6g20.7g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 360g1242kcal19.8g274.4g4.3g4.5g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 2402g842kcal110.9g46.8g7.2g60g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g901g1441kcal153.1g9g81.1g0g
Kananmuna kuoreton 991g1413kcal123.8g3g101.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1201g1681kcal33.6g78g144.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1501g963kcal48g72.3g52.5g0.2g
Kaurajauho 330g1236kcal47.9g188.2g24.1g33g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 721g513kcal21.6g34.6g31.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g32309kcal1239.8g1968g2126.4g237.2g
Valittu annoskoko9576g16155kcal619.9g984g1063.2g118.6g
Annoskoko puolitettuna4788g8077kcal310g492g531.6g59.3g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712