Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Vehnäjauho puolikarkea 147g503kcal14.9g102.6g1.8g5.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100g720kcal0g0g80g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g50g125kcal7g1.7g10g0g
Tomusokeri 1dl=60g125g500kcal0g125g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1917g6223kcal73.6g827.2g286g20g
Valittu annoskoko959g3112kcal36.8g413.6g143g10g
Annoskoko puolitettuna479g1556kcal18.4g206.8g71.5g5g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.2g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081