Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr113g316kcal9g10.7g27.1g1.8g
Kesäkurpitsa, tuore507g86kcal3g12.7g2g3.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Aurajuusto68g230kcal13.5g0g19.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio226g147kcal3.4g9.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1917g1582kcal59g70.2g120.2g12.4g
Valittu annoskoko959g791kcal29.5g35.1g60.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna479g395kcal14.8g17.6g30.1g3.1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757