Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1300g375kcal13g59.8g3.9g23.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Selleri, annos 50g600g84kcal6g18g0g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 920g156kcal19.3g1.8g2.8g22.1g
Pekoni rasvainen 560g2105kcal67.2g0g207.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19160g9032kcal405g429.8g609.8g158.6g
Valittu annoskoko9580g4516kcal202.5g214.9g304.9g79.3g
Annoskoko puolitettuna4790g2258kcal101.3g107.5g152.5g39.7g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208