Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale128g409kcal15.3g0g38.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 526g127kcal7.2g10.1g2.6g13g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Maito, Kevyt156g72kcal5g7.5g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 79g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio61g178kcal15.9g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1918g1909kcal104.4g35.8g142g26g
Valittu annoskoko959g954kcal52.2g17.9g71g13g
Annoskoko puolitettuna480g477kcal26.1g9g35.5g6.5g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412