Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1500g433kcal15g69g4.5g27g
Porkkana, keskikokoinen 65g3000g840kcal18g178.5g6g75g
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.4g27g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1500g900kcal15g67.5g60g9g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19188g8980kcal222.6g1250g300.8g320.6g
Valittu annoskoko9594g4490kcal111.3g625g150.4g160.3g
Annoskoko puolitettuna4797g2245kcal55.7g312.5g75.2g80.2g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213850