Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)15g4.8kcal0.1g1g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)42g59kcal4.7g0.2g4.4g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.8g12g0.2g0.6g
Rypsiöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g466kcal13.2g59.8g18.8g1.6g
Valittu annoskoko96g233kcal6.6g29.9g9.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g116kcal3.3g15g4.7g0.4g
Arvot/100g100g242kcal6.9g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566