Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.4kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.6g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.2g0.5g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g85kcal0g0g9.5g0g
Hiiva 2.4g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g551kcal10.4g78.4g20.6g4.2g
Valittu annoskoko96g276kcal5.2g39.2g10.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna48g138kcal2.6g19.6g5.2g1.1g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693