Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g4kcal0g1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g651kcal6.8g87g29.2g4.2g
Valittu annoskoko96g326kcal3.4g43.5g14.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna48g163kcal1.7g21.8g7.3g1.1g
Arvot/100g100g340kcal3.5g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746