Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)0.9g3.5kcal0g0.8g0g0.1g
Liivate 1.4g4.9kcal1.2g0g0g0g
Flora vispi 20%19g41kcal0.6g0.9g3.8g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g9g44kcal0.3g6g2.1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen2.8g15kcal0.3g1.4g0.9g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g468kcal11.6g63.4g17.8g0.4g
Valittu annoskoko96g234kcal5.8g31.7g8.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g117kcal2.9g15.9g4.5g0.1g
Arvot/100g100g244kcal6.1g33.1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376