Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki42g28kcal5.1g1.6g0.1g0g
Edam 24% (Arla)25g80kcal6.5g0g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnälese 2g4.6kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 4g12kcal0.3g2.2g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g310kcal29.4g9g16.6g2.6g
Valittu annoskoko96g155kcal14.7g4.5g8.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g78kcal7.4g2.3g4.2g0.7g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577