Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.5g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)7.5g45kcal1.8g0.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g715kcal13g83.2g36.2g1.6g
Valittu annoskoko96g358kcal6.5g41.6g18.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g179kcal3.3g20.8g9.1g0.4g
Arvot/100g100g372kcal6.8g43.3g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928