Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 5g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Palsternakka 2.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g65kcal2.2g10.4g1.4g1.4g
Valittu annoskoko96g32kcal1.1g5.2g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g16kcal0.6g2.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097