Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g16g9kcal1.6g0.7g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 3.9g15kcal0g0.2g1.6g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g12g54kcal0.6g8.2g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g15.9g2g2.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.8kcal0.4g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g559kcal15.4g94.2g11.4g6.4g
Valittu annoskoko96g279kcal7.7g47.1g5.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna48g140kcal3.9g23.6g2.9g1.6g
Arvot/100g100g291kcal8g49.1g5.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333