Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 29g65kcal5.4g0g4.9g0g
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Polar 10% (Valio)7.2g15kcal2.3g0g0.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g196kcal16.8g5.6g11.4g2g
Valittu annoskoko96g98kcal8.4g2.8g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna48g49kcal4.2g1.4g2.9g0.5g
Arvot/100g100g102kcal8.7g2.9g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051