Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g27g94kcal0.1g22.8g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton27g38kcal3.2g0g2.7g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.4g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g10g72kcal0g0g8g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g6.7g4kcal0.6g0.4g0g4.9g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, fazer2g6.6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 10g12kcal0.4g0.4g1g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.9g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g559kcal9.6g73.2g24.4g11.6g
Valittu annoskoko96g279kcal4.8g36.6g12.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna48g140kcal2.4g18.3g6.1g2.9g
Arvot/100g100g291kcal5g38.1g12.7g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323