Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g31g226kcal0.3g0.3g25.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g713kcal12.6g49.8g51.2g2.2g
Valittu annoskoko96g357kcal6.3g24.9g25.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g178kcal3.2g12.5g12.8g0.6g
Arvot/100g100g372kcal6.6g25.9g26.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330