Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g19g5.6kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Broilerifilee, marinoimaton19g20kcal4.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.5g9kcal1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g178kcal20.6g4.6g8.6g1g
Valittu annoskoko96g89kcal10.3g2.3g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g45kcal5.2g1.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g92kcal10.7g2.4g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555