Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee62g64kcal14.3g0g0.9g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl28g13kcal0.1g2.8g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.1g4.2kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g209kcal28.8g12g5g0g
Valittu annoskoko96g104kcal14.4g6g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna48g52kcal7.2g3g1.3g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.2g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007