Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g22g24kcal3.7g0.5g0.7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g16g57kcal1.3g12.3g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka5.5g6.7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Hunaja 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g233kcal10.8g35.2g5g1.6g
Valittu annoskoko96g116kcal5.4g17.6g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g58kcal2.7g8.8g1.3g0.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414