Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 52g33kcal1.6g2.5g1.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g19g66kcal0.7g15.2g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g300kcal9.2g37.8g12.4g1.2g
Valittu annoskoko96g150kcal4.6g18.9g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g75kcal2.3g9.5g3.1g0.3g
Arvot/100g100g156kcal4.8g19.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300