Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5g36kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Hiiva 2.5g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g586kcal12.2g74.2g25.6g3.8g
Valittu annoskoko96g293kcal6.1g37.1g12.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna48g146kcal3.1g18.6g6.4g1g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.5g13.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070