Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g18g129kcal0g0g14.3g0g
Sokeri15g62kcal0g15.3g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl15g20kcal2g0.1g1.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)35g108kcal5.9g18.9g1g4.5g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Marianne crush 150g12g53kcal0.1g10.5g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g752kcal16g91.4g35.2g9.4g
Valittu annoskoko96g376kcal8g45.7g17.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna48g188kcal4g22.9g8.8g2.4g
Arvot/100g100g391kcal8.3g47.5g18.3g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622