Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g63g109kcal4.2g20.3g0.9g1.9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.5g5.4kcal0.3g0.5g0.2g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g31g68kcal7.7g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g363kcal24.4g41.6g10.4g3.8g
Valittu annoskoko96g181kcal12.2g20.8g5.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna48g91kcal6.1g10.4g2.6g1g
Arvot/100g100g189kcal12.7g21.6g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943