Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maitosuklaa 18g94kcal1.8g8.7g5.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 18g124kcal0.1g0.1g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g780kcal12g82.8g44.4g1.4g
Valittu annoskoko96g390kcal6g41.4g22.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g195kcal3g20.7g11.1g0.4g
Arvot/100g100g406kcal6.2g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772