Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste10g77kcal0g0g8.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Flora Vanilla 12%10g20kcal0.5g1.7g1.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g8.3g47kcal0.7g4.6g2.8g0g
Mustikka metsä- 13g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g612kcal12.6g71.6g29.4g2.6g
Valittu annoskoko96g306kcal6.3g35.8g14.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g153kcal3.2g17.9g7.4g0.7g
Arvot/100g100g318kcal6.5g37.2g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197