Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 44g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper44g127kcal11.4g0g9.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.8g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g427kcal23.6g2.2g36g1.6g
Valittu annoskoko96g214kcal11.8g1.1g18g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g107kcal5.9g0.6g9g0.4g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672