Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g24g82kcal5.6g0g6.6g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g441kcal27.8g0.4g36.8g0g
Valittu annoskoko96g221kcal13.9g0.2g18.4g0g
Annoskoko puolitettuna48g110kcal7g0.1g9.2g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521