Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g18g43kcal2.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g179kcal6.6g19.2g8.2g2.2g
Valittu annoskoko96g89kcal3.3g9.6g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g45kcal1.7g4.8g2.1g0.6g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682