Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen10g72kcal0g0g8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5g13kcal0.7g0.2g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g50kcal0g12.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g625kcal7.4g83.4g28.6g2g
Valittu annoskoko96g313kcal3.7g41.7g14.3g1g
Annoskoko puolitettuna48g156kcal1.9g20.9g7.2g0.5g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.3g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081