Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Seiti x-tra37g29kcal6.2g0.4g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g51kcal3.9g0g3.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g313kcal21.6g4.2g23.2g0.8g
Valittu annoskoko96g157kcal10.8g2.1g11.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g78kcal5.4g1.1g5.8g0.2g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.2g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277