Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Katkarapu 7.8g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 10g21kcal0.1g0.2g2.1g0.5g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Katkarapu 47g32kcal6.8g0g0.5g0g
Ketsuppi 10g10kcal0.1g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g168kcal17g7.6g7g2g
Valittu annoskoko96g84kcal8.5g3.8g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna48g42kcal4.3g1.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g87kcal8.8g4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073