Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)33g8.3kcal0.3g1.8g0g0.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.9g1.9kcal0.3g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 2.7g7.3kcal0.3g0.9g0g0.9g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g9g32kcal1.2g0.8g0.2g0.8g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g246kcal15.8g7.2g12g4.4g
Valittu annoskoko96g123kcal7.9g3.6g6g2.2g
Annoskoko puolitettuna48g62kcal4g1.8g3g1.1g
Arvot/100g100g128kcal8.2g3.7g6.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110