Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g111kcal0.2g0.1g12.4g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.3g0g1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai13g46kcal1.6g9.3g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Banaani, kuorittu 32g28kcal0.3g5.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g588kcal7g76.8g27.6g2g
Valittu annoskoko96g294kcal3.5g38.4g13.8g1g
Annoskoko puolitettuna48g147kcal1.8g19.2g6.9g0.5g
Arvot/100g100g306kcal3.6g39.9g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586