Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, tuore14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 14g15kcal1.2g2g0g1g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk10g3.8kcal0.2g0.7g0g0.5g
Fariinisokeri1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g35g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g117kcal4.4g13.2g4g4.2g
Valittu annoskoko97g59kcal2.2g6.6g2g2.1g
Annoskoko puolitettuna48g29kcal1.1g3.3g1g1.1g
Arvot/100g100g61kcal2.3g6.8g2.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914