Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 25g28kcal5.3g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)13g5kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.9g8.6kcal0g0g1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g131kcal12.2g7.4g5.6g2g
Valittu annoskoko96g65kcal6.1g3.7g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna48g33kcal3.1g1.9g1.4g0.5g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752