Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2.5g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)3.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light1.3g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g209kcal20.2g3.4g12.2g0.6g
Valittu annoskoko97g104kcal10.1g1.7g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g52kcal5.1g0.9g3.1g0.2g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.8g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014