Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.8g2kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 39g27kcal5.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g173kcal11.8g6g11g1.6g
Valittu annoskoko97g87kcal5.9g3g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g43kcal3g1.5g2.8g0.4g
Arvot/100g100g89kcal6.1g3.1g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228