Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 7.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g16g52kcal2.5g9.7g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 26g7.7kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g215kcal13.6g25.2g6.2g3.4g
Valittu annoskoko97g108kcal6.8g12.6g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna48g54kcal3.4g6.3g1.6g0.9g
Arvot/100g100g111kcal7g13.1g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413