Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 8.2g5.2kcal0g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 16g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Selleri, annos 50g8.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g144kcal9.8g11.8g5.2g2.8g
Valittu annoskoko97g72kcal4.9g5.9g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g36kcal2.5g3g1.3g0.7g
Arvot/100g100g74kcal5.1g6.1g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970