Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vadelma 37g15kcal0.4g1.5g0.3g1.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe1.9g5.4kcal0g1g0g0.7g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 7.4g21kcal1.2g0g1.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 22g10kcal2.2g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g11g46kcal8.7g0.7g1g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)11g39kcal1.6g6.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g336kcal28.2g26.6g11.8g4.2g
Valittu annoskoko97g168kcal14.1g13.3g5.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna48g84kcal7.1g6.7g3g1.1g
Arvot/100g100g174kcal14.6g13.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177