Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 28g92kcal2.9g18.6g0.3g0.9g
Maitorahka (Pirkka)28g19kcal3.4g1.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g11g35kcal2.9g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g333kcal21.4g42g8.2g1.8g
Valittu annoskoko97g167kcal10.7g21g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g83kcal5.4g10.5g2.1g0.5g
Arvot/100g100g172kcal11.1g21.7g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206