Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 62g78kcal13.1g0g2.8g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g82kcal0.5g0.7g8.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g346kcal27.6g2.4g25g0.2g
Valittu annoskoko97g173kcal13.8g1.2g12.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna48g87kcal6.9g0.6g6.3g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.2g12.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061