Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 35g39kcal7.6g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 12g8.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sieni tatti, hapero 4.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g6.2g8.5kcal1.7g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g151kcal19.8g6.2g3g1.6g
Valittu annoskoko97g75kcal9.9g3.1g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal5g1.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263