Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia56g79kcal9.6g0g4.5g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.3g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g35g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g257kcal20.2g5.8g17.2g0g
Valittu annoskoko97g129kcal10.1g2.9g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna48g64kcal5.1g1.5g4.3g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435