Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g749kcal11.4g95.8g34.8g2.8g
Valittu annoskoko97g375kcal5.7g47.9g17.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g187kcal2.9g24g8.7g0.7g
Arvot/100g100g387kcal5.9g49.5g18g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925