Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g31g40kcal5g0g2.3g0g
Maustekurkku14g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g4.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 18g53kcal0.3g1.1g5.4g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g229kcal14g4.4g17.6g1.4g
Valittu annoskoko97g115kcal7g2.2g8.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g57kcal3.5g1.1g4.4g0.4g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.3g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780